FORUM VOOR DEMOCRATIE: Bekijk hier de hele speech van Thierry Baudet

 • Gepubliceerd op 29 dagen geleden

  NOSNOS

  Looptijd: 21:58

  Forum voor Democratie-leider Baudet vindt dat met de overwinning van zijn partij bij de verkiezingen de arrogantie en stupiditeit van de zittende bestuurders is afgestraft.
  In zijn overwinningsspeech benadrukte hij dat Forum voor Democratie een van de grootste partijen van Nederland is geworden en dat er een veranderingswind in gang is gezet. Volgens hem komt er een eind aan "de economische en politieke capitulatie". "Wij zijn naar het front geroepen, omdat ons land ons nodig heeft", voegde hij eraan toe. Hij sprak verder van duurzaamheidsafgoderij en klimaathekserij.
  Baudet leverde scherpe kritiek op diverse aspecten van het beleid van premier Rutte, die hij een economische onbenul noemde. Hij voegde eraan toe dat hij niet met Rutte "in een achterkamertje tot een dealtje wil komen" om dan allerlei maatregelen te steunen waar hij tegen is. Baudet zei verder dat hij nieuwe Tweede Kamerverkiezingen wil.
  #forumvoordemocratie #baudet #provincialestaten
  Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! nlfilm.net/us/nos
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op NLfilm.com/NOS vind je iedere dag het nieuws dat je niet mag hebben gemist. Ook kun je hier de mooiste reportages vinden van onze verslaggevers en correspondenten. En we houden je ook vaak live op de hoogte van brekend nieuws.
  ► VRAGEN/TIPS/IDEEËN?
  We horen graag wat jij van het nieuws vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: social@nos.nl
  En we vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal: nlfilm.net/us/nos
  ► OVER NOS:
  Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, NLfilm, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.
  ► VOLG ONS HIER:
  www.nos.nl
  Twitter: twitter.com/NOS
  Facebook: facebook.com/nos/

Raymond Leygraaf
Raymond Leygraaf

Hulde voor de "Uil van Minerva". Bedankt, Thierry Baudet. Prachtig.

Dag geleden
_ Broody
_ Broody

Go Thierry! ... weer even goed herinnert aan wat een mooi land dit eigenlijk is

2 dagen geleden
wattiskath pi
wattiskath pi

pfffff. de zuil , vuil is ook zoiets maar toegeven.ik zou baudet nog wel een ridderkerk geven, een auriool boven zijn hoofd. en zo'n 3 musketiers pak . wie dan de andere 2 zouden moeten zijn die hem de kathedraal in moeten brengen. G1 idee onze dame ging voor die tijd de fik in. we gaan het wel zien of niet

3 dagen geleden
oisz
oisz

Ow

3 dagen geleden
Ars Artis
Ars Artis

https://communisme.nu/theorie-en-achtergrond/2019/04/08/de-doodlopende-weg-van-antifascisme/?fbclid=IwAR22EGch_4T69_ZzeLrE8lBbZN4kv26TeujeJFkW0upO28_br_rwSYjfaxs#fnref-1785-1

3 dagen geleden
Ars Artis
Ars Artis

Links moet zeker niet het gevaar van fascisme bagatelliseren. Het is ook niet uit te sluiten dat de FVD zich zou kunnen ontwikkelen in de richting van straatgeweld, of dat de volgende incarnatie van extreemrechts dat doet. Communisten weten waar fascisten toe in staat zijn, grofweg zes op de tien heeft het vorige fascistische bewind in dit land niet overleeft, maar we weten ook dat de Nederlandse staat altijd aan de kant van het kapitaal zal staan. Daarom heeft het geen zin om concessies te doen aan de Nederlandse staat in de strijd tegen fascisme.De groei van extreemrechts, en daarmee de dreiging van fascisme, is het resultaat van het falen van links. Hiermee bedoel ik niet dat links faalt omdat de politiek van het Communistisch Platform niet leidend is binnen links, maar in de bredere zin dat de arbeidersbeweging haar positie heeft verloren als onafhankelijke oppositie tegenover de heersende klasse.Een substantieel deel van de mensen die klaar zijn met corrupte VVD’ers, de elitaire beroepspolitici van D66 en PvdA, zijn nu binnengehaald door Forum voor Democratie. Juist omdat zij zich uitspreken tegen die oude ‘’partijkartel’’ politiek.Links heeft hier net zo erg debet aan als de burgerlijke partijen. Omdat revolutionair links politieke onafhankelijke organisatie van de arbeidersklasse heeft laten varen als strategie heeft het ook haar karakter verloren als alternatief op de burgerlijke politiek.Het reële antwoord op de opkomst van rechts is niet het vervallen in rituele anti-racisme demonstraties en het samenwerken met de Nederlandse staat tegenover extreemrechts. Links moet weer haar eigen krachten opbouwen, dat wil zeggen de arbeidersbeweging in brede zin opbouwen met haar eigen instituties en middelen.Dit is ook de enige manier dat we ons kunnen verzetten tegen rechts mochten ze wel overgaan tot fascistisch geweld. Als de fascisten vandaag de wapens zouden pakken zou links hopeloos verliezen.

3 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Als er ergens populisme te vinden is dan is het bij de EU en de Linkse partijen en als er ergens stalinisme en communisme te vinden is dan is het bij Rutte De VVD, De Linkse Partijen en de EU met het afschaffen van de Referenda en dan zijn er nu vrouwen hier die geen kinderen meer nemen om het klimaat te redden terwijl in Afrika en het Midden Oosten vrouwen meer kinderen gaan baren en die met massa immigratie hier heen gaan komen. Nederland is gek en de EU is ram en ram stapel gek !.

4 dagen geleden
Tom Larsson
Tom Larsson

Vreemd dat zo veel Nederlanders op deze rechtse Natioalistische partij hebben gestemd. Een reden voor zeer grote bezorgdheid voor het politieke klimaat in Nederland. Hij neemt de rol van populist Geert Wilders over. PVV en Forum voor Democratie zijn anti migratie partijen die spelen op het nationalistische sentiment van de bevolking. Een zeer gevaarlijke ontwikkeling.

5 dagen geleden
Joan van Casteren
Joan van Casteren

Ein gute Freundin, aus der Schweiß , sagte mir, DU HAT RECHT! ALL DIE VIELLE WARNUNGEN... ÜBER DAS KLIMA, STIMMEN NICHT!! Sie hat dich erkennt genau wie ich!! Wir Wunsche dich, Kracht und Starke....

5 dagen geleden
V. Peters
V. Peters

Baudet heeft wel een punt dat wij wel ons eigen karakter moeten behouden als land. We worden straks nog volledig opgeslokt door de EU. "Zijn tulpen verkopen nog verboden...". Waarom wel Brexit maar Nederland haar eigen wetten opgelegd door EU? Hoe beschermen wij dan nog onszelf als alles ons wordt opgelegd? What is next? Een kunstwerk van een space shuttle in hartje Utrecht, het hart van Nederland?

5 dagen geleden
Moroccan
Moroccan

Baudet= gecontroleerd oppositie! Zakkenvuller net als Wilders! Top acteurs! als je dat niet begrijpt dan mag je jou gymnasium in je kont stoppen domme schaap!

6 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Hier is Jaap de Vries.https://www.youtube.com/watch?v=UmBRvRTYu6U

6 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

De grootste vlieg gek en milieu vervuiler van Nederland.https://www.youtube.com/watch?v=B_Frlg6zkFE&t=42s

6 dagen geleden
Ccc Bbb
Ccc Bbb

Als politiek econoom vind ik Baudet maar een gevaarlijk aanzien. Hij spreekt alsof hij de lange termijn gevolgen weet, terwijl een nexit overduidelijk een negatief gevolg zal hebben voor onze economie. Ik mag wellicht overkomen als een economische liberaal tegen de soevereiniteit van een staat, maar de brexit en de gevolgen voor haar economie heeft genoeg bewijzen achter gelaten om te zeggen dat het een stupide idee is. Wel ben ik het zeer eens dat de klimaatplannen welke Nederland zich ondertussen heeft laten opleggen, niet rendabel noch effectief zullen zijn. Ondertussen verkleinen al deze kapitaal intensieve plannen de potentie voor onze toekomstige jeugdigen om een propere baan te krijgen aangezien het leenstelsel de ambitie uit studenten zuigt. Het tekort aan engineers is al een feit, maar dat zal nog veel erger worden. Zulke veranderingen terwijl de volgende potentiële financiële crisis voor de deur staat voorspellen enkel een grotere klap die de taxpayers moeten gaan opvangen. Het is ondertussen te laat om met rente te gaan spelen, de inflatie rijst de pan uit, de nieuwe en hogere taxaties maken het moeilijk voor huishoudens te gaan sparen, en het consumentenvertrouwen daalt. De faillisement aanvragen zijn niet enkel een reflectie van de inferieuriteit van de concepten waarop deze zaken fundamenteel rusten, maar ook omdat mensen door hun geld heen raken. Meer lenen gaat niet meer en de mensen die hun baan gaan verliezen zullen een verdere daling veroorzaken. Mijn voorspelling is dat de volgende crisis zich binnen twee jaar zal laten zien. Maar hé, politici weten het kennelijk allemaal beter dan mensen die daadwerkelijk ervaring hebben en zijn opgeleid in economie, business en finance. Ik laat de ethische aspecten wel liggen voor iemand die daar meer ervaring in heeft ;). Mijn adviezen voor de Nederlandse overheid; vecht tegen kapitaal intensieve klimaat investeringen, verlaag taxatie, zet druk op de ECB en banken om de rente geleidelijk te verhogen (om inflatie tegen te werken), stop investeringen in projecten die niet het welzijn van het eigen volk en dat van geallieerde volkeren verhoogd, stop het creëeren van overheidsbanen uit vriendjespolitiek, investeer floating capital in werk-intensieve rendabele projecten, zet druk op het Europees parlement om herstructurering van immigratie beleid, maar ook op interne efficiency, het tegenwerken van corrupte salarissen van EU parlementariërs en promoot continentale rendabele werk intensieve projecten welke bijdragen aan het milieu in plaats van kapitaal intensieve landelijke projecten.

6 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Adolf Jette en Herman Klaver de linkse bende die de Nederlandse jeugd hersen spoelt. https://www.youtube.com/watch?v=U6RSCdVR8vM&t=165s

6 dagen geleden
Ccc Bbb
Ccc Bbb

Baudet; nederland wordt bestuurd door mensen die nooit een boek hebben geopend en niet kijken naar de lange termijn. Ook Baudet; laten we een nexit referendum houden.

6 dagen geleden
Maria Damen
Maria Damen

Ccc dan weten we meteen wat het standpunt tov de Eu echt is. Daarnaast zou het ook heel prettig zijn om te weten wat de FVD van de Israel buitenland politiek vindt.

4 dagen geleden
U C
U C

Siegheil. Heil Baudet!

7 dagen geleden
Wat Sup
Wat Sup

Gewoon niet, linkse trol

3 dagen geleden
Holland Meester
Holland Meester

Je krijgt een aap echt niet zover dat hij je een banaan geeft, door hem oneindig veel bananen na zijn dood in de apenhemel te beloven. Je krijgt een moslim echt niet zover dat hij voor Nederland een gouden sportmedaille wint, door hem voor zijn dood oneindig veel geld te geven....... Pugno Pro Patria. FvD op 1 👍

7 dagen geleden
Piet Snot
Piet Snot

Niets meer dan een platte populist. Op wetenschappelijk gebied lult hij gewoon uit zijn nek. Hij zegt die dingen die domme mensen (de misnoegden) graag willen horen. Hij zet zich af tegen de elite terwijl hij zich arrogant en elitair aanstelt met een terminologie waar zijn achterban helemaal niets van begrijpt. https://youtu.be/IvuWORVD0jQ

7 dagen geleden
veenfabriek
veenfabriek

"Wij zijn naar het gront feroepen": https://youtu.be/_2iGhPYzf_Q

7 dagen geleden
GP187GW-FU GTA5 ASO NL
GP187GW-FU GTA5 ASO NL

En maar kont likken

7 dagen geleden
Lego Transformers MH
Lego Transformers MH

Hij speelt voor hetzelfde team. Gecontroleerde oppositie... Niets meer dan een poppenkast!

7 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Deze twee meisjes zijn leuk !, https://www.youtube.com/watch?v=-rnjP2rTlQw

7 dagen geleden
Stefan Triemstra
Stefan Triemstra

Deze man is geniaal. Op termijn de nieuwe MP van Nederland, dat kan niet anders.

8 dagen geleden
Antonin D
Antonin D

En de lettervreter, hij vreet verder... De ene na de andere gechargeerde volzin komt er uit zijn strot zonder dat de lijsttrekker van het FvD er ook maar de geringste notie van lijkt te hebben waar hij het nu eigenlijk precies over heeft. En zijn discipelen lachen, juichen en applaudisseren omdat ze het niet begrijpen. Een cursus poëzie en filosofie voor 12 - tot 14 - jarigen strekt tot de aanbeveling...

8 dagen geleden
I.F. E.
I.F. E.

Met dezelfde propaganda’s kwamen naziens in macht in 1933. Alleen toen ging het om anticemitisme en nu antiislamisme. Als zulke faschisten in macht komen waar nog een grote twijfel is krijgt dan Nederland ten minste een burger oorlog.

9 dagen geleden
Doug Classic
Doug Classic

PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT PLEUR THIERRY ONS LAND UIT

9 dagen geleden
Doug Classic
Doug Classic

https://www.youtube.com/watch?v=gu7n0_gVgTc

9 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Hier doel je op de linkse fascisten.

9 dagen geleden
Doug Classic
Doug Classic

https://www.youtube.com/results?search_query=hitler+rise+to+power

10 dagen geleden
nl savager
nl savager

Baudet zegt het is bijna te laat , maar het is al te laat!!! Wie vist nu achter het net????

12 dagen geleden
Evert Meurs
Evert Meurs

Je kan er zo een nieuw liedje van Blof van maken.

12 dagen geleden
Isabella Rosalinde
Isabella Rosalinde

Dit is echt gewoon perfect voor het schrijven van gedichten haha

13 dagen geleden
Djago
Djago

Goed bezig! Jij komt er wel

10 dagen geleden
Isabella Rosalinde
Isabella Rosalinde

Ben eigenlijk best blij hiermee, hier kan ik woorden/onderwerpen vandaan halen om verhalen en gedichten over te schrijven. Thanks Thierry😘

13 dagen geleden
Ronald Ten Cate
Ronald Ten Cate

Dat is nou éénmaal a fact off life Thierry,dat je verleden je heden daagse leven in háált..!

13 dagen geleden
Azula Is The Best
Azula Is The Best

6 jaar gymnasium heeft mij niet geholpen om de Nederlands in deze speech te begrijpen...

13 dagen geleden
Sveinn Faltskog
Sveinn Faltskog

Dit is ook geen Nederlands maar wartaal.

8 dagen geleden
hrubylesnov
hrubylesnov

En zijn ze nou voor of tegen Nexit?

14 dagen geleden
Androgynous
Androgynous

Hij vergat " beste amices " 😂😂😂😂 O mijn hemel wat een gebakken lucht. Het stinkt aan alle kanten.Een walgelijk opgeblazen kereltje. Onbegrijpelijk dat mensen hier met open ogen in trappen.

15 dagen geleden
Androgynous
Androgynous

Hoe iemand de poëzie van de Griekse mythologie zo kan verneuken......ik had het nooit voor mogelijk gehouden. Maar je kunt het zo gek niet bedenken of een of andere aangeklede zichzelf ongelofelijk interessant vindende op macht beluste aap met een Fortuyn stropje krijgt het voor elkaar. Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. Sorry apen, dat ik jullie met deze vergelijking grof beledig.

15 dagen geleden
Caim
Caim

+Androgynous Jij hoopt zeker dat het bloeden voor de verkiezingen niet ophoudt? ... Waar heb ik dit eerder gehoord?

8 dagen geleden
Androgynous
Androgynous

+Caim Hij gaat zichzelf vermoedelijk zwaar in de vingers snijden.

8 dagen geleden
Caim
Caim

Jij voelt de bui al hangen?

9 dagen geleden
desi889dana fliup
desi889dana fliup

Als een vrouw zo uit haar nek zou kletsen...maar het is een man. Dus ze vreten het.

15 dagen geleden
Cw Rentenaar
Cw Rentenaar

"Se enim decipit stultus plura cognoscere, verum non potest reapse animum in res necesssarias intendere". Volgt u het nog? "Want de dwaas maakt zich wijs, dat hij veel dingen weet, maar is niet in werkelijkheid niet in staat, de blik te concentreren op de werkelijk belangrijke dingen."

15 dagen geleden
t k
t k

Leeghoofd en blaaskaak. Aan de coke en/ of de pep. Veel geschreeuw en geen wol. EGO !!! Meneer Bidet met zijn semi intellectuele gewauwel. Echte intellectuelen prikken hier meteen doorheen ;) Gevaarlijke man.

15 dagen geleden
t k
t k

+Bad Muts Ik ga er niet eens naar luisteren. Wat ik ongewild langs zie komen van en over deze blaaskaak via diverse media zegt me wel genoeg. Een beetje popu oppervlakkig koketteren met muziek en literatuur en kunst ( wat hij van huis uit mee heeft gekregen, maar zijn hart en ziel liggen elders....bij macht) komt op mij alleen maar uiterst dom over.

15 dagen geleden
Bad Muts
Bad Muts

Tenenkrommend deze toespraak van Bidet.

15 dagen geleden
EtterBakk
EtterBakk

Super. Ik volg je man

16 dagen geleden
EtterBakk
EtterBakk

Mannnn...... ik heb op je gestemd en ik vond je geen slechte kloot. Maar met deze messcherpe woorden..... nu geloof ik erin. kippenvel...... lets do it mannnnn samen. Een 2e Pim zul je nooit worden maar je komt ver in de buurt man.

16 dagen geleden
Joppe
Joppe

FvD gaat altijd goed op de inhoud in, al ben ik niet zo’n fan van deze speech.

16 dagen geleden
Paul
Paul

Een hoop mooie woorden zonder kloppende inhoud. Dat werkt anno 2019 prima.

16 dagen geleden
Lennard van Wijnbergen
Lennard van Wijnbergen

De boreale uil van de samenleving spreidt zijn vleugels over Minerva.

16 dagen geleden
Joker
Joker

Einde van Wilders era is aangebroken een nieuwe horizon van Thierry Baudet is aangebroken .

16 dagen geleden
mocroplace
mocroplace

hij is indisch frans weinig nederlands aan deze gast !

16 dagen geleden
Break Bollocks
Break Bollocks

Nederland verder beschermen: NEXIT! Weg met de fascistische EU.

16 dagen geleden
Anneke Rotterdam
Anneke Rotterdam

Duidelijk een gevalletje van 'holle retoriek'.......

17 dagen geleden
Misterworldwide
Misterworldwide

2:00 chill man ''De term boreaal Europa kan in de politiek in sommige gevallen gebruikt worden als eufemistische verwoording dat Europa van oorsprong uit één enkele blanke bevolking bestond en de wens om dat zo te behouden'' Dit zijn gewoon gevaarlijke uitspraken.

17 dagen geleden
Peter W
Peter W

Overigens bevestigen je juu tuub nickname en homepage zonder inhoud en comments dat je eenzielige troll bent.

2 dagen geleden
Peter W
Peter W

+Phat BMW Verklaar u nader want Thierry lijkt me vrij duidelijk in wat hem voor ogen staat. Ongebreidelde import van economische vluchtelingen zorgt er wel voor dat u die "Phat BMW" in de toekomst gaat inleveren voor een Phat Smartje for Two". Overigens gaat je gebruik van het woord xenophobie helemaal mank. Dat woord staat voor angst voor het onbekende. Nou de problemen die Thierry een platform geeft zijn niet echt onbekend.

2 dagen geleden
Wat Sup
Wat Sup

+Peter W Klopt, links gaat over op complottheorieën, omdat ze niet meer met inhoudelijke argumenten kunnen komen.

3 dagen geleden
Peter W
Peter W

Kan in sommige gevallen. Sterk argument. Not.

9 dagen geleden
Paul van Dijck
Paul van Dijck

Het schip is niet meer te keren! Het Westen is in verval! De voortdurende westerse neokolonioale oorlogen zijn een rem op de economische ontwikkeling van Arabische en Afrikaanse landen. In plaats van die enorme militaire uitgaven te besteden aan ontwikkeling in die landen en in onze eigen landen, hebben de westerse leiders besloten landen kapot te bombarderen en zodoende een miljoenenleger van vluchtelingenstromen veroorzaakt. Maar de rest van de wereld, 85%, blijft niet toekijken en wordt, vooral door de gigantische economische, wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen in China en elders, in beweging gebracht. China pakt de kansen in Afrika, waar het Het Westen dacht heer en meester te zijn. Bekijken we de dramatische demografische verschuivingen, die gaande zijn, dan is het zeer moeilijk, misschien zelfs onmogelijk voor Het Westen om zich te vernieuwen.

17 dagen geleden
Wat Sup
Wat Sup

Precies dit. En we worden financieel ook nog eens uitgeknepen door de Rothschild en Rockefellers. Banken moeten weer van de staat worden, zodat iedereen kan profiteren van hun winsten.

3 dagen geleden
Thom R
Thom R

bae

17 dagen geleden
jo as
jo as

♥️♥️♥️

17 dagen geleden
madelief47
madelief47

Wat hebben de ijstijden en het vloeren van Mammoeten met de huidige tijd te maken? Nederland bestaat pas een paar honderd jaar. En de mooiste beschaving die de wereld ooit heeft gekend, tja, Mozart, Gaudi, Dudok, Rembrandt, Spinoza, maar ook WO 1 en 2, gaskamers, kolonisatie, economische uitbuiting van arbeiders. Vrouwenkiesrecht in Nederland, sinds 1919... Een uit verband getrokken speech, halve waarheden, verdraaïng, superieur denken van het Westen. Als je nagaat dat "het Westen" ook beïnvloed is door andere culturen, door.... handel. Ken je geschiedenis!

18 dagen geleden
E. Male
E. Male

Hij lijkt een beetje op een welbespraakte Willem Holleeder uit zijn jongere jaren haha.

18 dagen geleden
MR Maestro
MR Maestro

Deze niet geknipt en geplakt he NOS

18 dagen geleden
E. Male
E. Male

Hij is goed bezig, maar ben helaas bang als hij zo door gaat dat hij naast Pim komt te liggen. Die was ook goed bezig.. en daar houden de baasjes niet zo van. (edit) ik denk trouwens dat ze speech aardig is beinvloed door ze advocaten maat. Ben ff ze naam kwijt, ook een zo'n ultra koning is dat.

18 dagen geleden
Leandro Conti
Leandro Conti

Wat man he. Premier Baudet. ik ben voor

18 dagen geleden
Richard Zaal
Richard Zaal

Enkel hoogopgeleide mannen vind hij supérieur. De vrouw is niets waard. Praktisch opgeleide en zwakbegaafden zijn niets waard in zijn ogen.

18 dagen geleden
Marnix Maximus
Marnix Maximus

Toch zijn er héél veel praktisch opgeleide mensen die in hem iets zien. Fortuyn was ook elitair, maar sprak wel meer namens het volk dan enkele beroepspolitici, niet?

18 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Zwarte Piet is een kinderfeest met mensen die schoorstenen glijden en altijd zwart worden  https://www.youtube.com/watch?v=X23y5ubuGDU..... Waar zijn we nu met zijn allen mee bezig, de kerststallen en kerstliederen mogen ook al niet meer en de Paashaas moet ook al op donderen en vrouwen krijgen kleding gedrag codes.

18 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Jullie in Den Haag kunnen allemaal de boom in https://www.youtube.com/watch?v=Spphq1v2kRE

18 dagen geleden
Rachid Atef
Rachid Atef

Niet lang meer, prachtig Baudet

18 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Het vieze linkse Klaver kakkertje https://www.youtube.com/watch?v=DlI53pKnorg

18 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

https://www.youtube.com/watch?v=OvgT_-pgvhA

18 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Rutte de Landverrader . https://www.youtube.com/watch?v=Gw6X4GYYEi4&t=330s

18 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

De grote mars tegen Rutte de EU kliek en de linkse bendes is begonnen.https://www.youtube.com/watch?v=2eu16qXTWDY

18 dagen geleden
Derk Doys
Derk Doys

FVD, de nieuwe Patriotten, net als toen "WEG MET HET GESPUIS", het Volk direct betrokken bij ons landsbestuur. Leve de REPUBLIEK!

19 dagen geleden
Yurichtube
Yurichtube

Derk Doys Nederland is een koninkrijk

14 dagen geleden
Gerrit de heij
Gerrit de heij

hopelijk blijft deze uitslag een éénmalige massa vergissing ; wat een arrogante,demagogische snotneus zeg

19 dagen geleden
John Stack
John Stack

Deze man gaat hoe dan ook aan de macht komen. Wilders is niks meer in zijn schaduw. Tot over een paar jaar in het stemhokje

19 dagen geleden
A
A

Hij wordt het. 100% zeker

16 dagen geleden
asma B
asma B

Nou ik denk dat hij beter in een toneelstuk kan spelen zoals shakespeare ofzo met zulke minerva teksten....heeft hij de looks ook voor En geen politiek thank you

19 dagen geleden
Doug Classic
Doug Classic

https://www.youtube.com/watch?v=NeQM1c-XCDc

20 dagen geleden
kvonribbenburg
kvonribbenburg

Thierry Baudet spreekt niet 'het land' toe. Zijn toespraak is slechts bedoelt voor zijn achterban.

20 dagen geleden
Rein Meer
Rein Meer

Thierry is een Bilderbergmarionet, zijn toespraak pure vrijmetselaarstaal. De "Uil van Minerva" is het logo van de elitaire Bohemian Grove Club https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Bohemian_Club_members). En u denkt dat Baudet "tegen de elite" is. 😩

20 dagen geleden
Ron Dale
Ron Dale

Boreale wereld???

20 dagen geleden
E. Male
E. Male

http://lmgtfy.com/?q=boreaal - te oud of te jong om google te ontdekken?

18 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Stop het slopen van Nederland make Thierry for President and make the Netherlands Great Again.

20 dagen geleden
RinZ
RinZ

Baudet, je hebt nu de verantwoordelijkheid. Ga alsjeblieft voorzichtig om. Heb goed door wat je doet. Zet jezelf niet op een voetstuk.

20 dagen geleden
Bad Muts
Bad Muts

te laat zo te horen.

15 dagen geleden
parabellum 9x19
parabellum 9x19

Thierry Baudet for president

20 dagen geleden
Kongfu Monk
Kongfu Monk

Dit lijkt wel copy paste van wikipedia

21 dag geleden
E. Male
E. Male

Wikipedia copy/paste van Thierry, duh!

18 dagen geleden
De burger rekent mee
De burger rekent mee

🌎 Portret van Baudet ===> https://www.youtube.com/watch?v=S47l080jx9Y

21 dag geleden
casper van marrewijk
casper van marrewijk

hij is de levende vorm van rillingen over je rug

21 dag geleden
alexander broeke
alexander broeke

maar rutte wil nog steeds de grootste zijn zei die hoe zit nu ik hoop van niet ik hoop de fdv door gaat lig rutte nu al eruit of niet ik hoop van wel

21 dag geleden
Jeroen M
Jeroen M

Geraaskal, niks meer, niks minder.

21 dag geleden
E. Male
E. Male

Alles wat hij zegt klopt gewoon als een bus. Of hij het waar gaat maken is een 2de, maar er is geen betere partij om op de stemmen momenteel, als je dat niet snapt ben je verder ook niet zo interessant als je zelf zou denken..

18 dagen geleden
maurizio salvatore
maurizio salvatore

ik voel me ineens zo veel slimmer... ookal begrijp ik er niks van

21 dag geleden
maurizio salvatore
maurizio salvatore

+E. Male laten we richten op t volk dat nu in nederland woont en alle kosten omlaag brengen want we hebben tijden van crisis meegemaakt en hebben er allemaal van geleden en alles gaat om de linkse partijen momenteel wat vroeger niet zo was.

13 dagen geleden
maurizio salvatore
maurizio salvatore

+E. Male klopt man t komt vanzelf goed met dit land k heb geen haat aan buitelanders niks ben in een achterwijk opgegegroeid maarja veel mensen verpesten dit land gewoon. teveel is teveel en t volk dat nu in nl is laten blijven en een mooie toekomst gunnen vanaf nu grenzen sluiten en laten we dit land als 1 maken

13 dagen geleden
E. Male
E. Male

Maakt niet uit gappie, gewoon stemmen komt alles goed. Deze man is geen god, maar een betere ga je niet vinden in de NL politiek op dit moment. Kom op zeg.. allemaal kneuzen die even een paar jaartjes geld inladen, die geven geen moer om hun buurman. Alles is voor Bassie, hun levensmotto. Parasieten!

18 dagen geleden
Jeroen Faas
Jeroen Faas

Eigenlijk is het 10 minuten speech en 10 minuten geklap...

21 dag geleden
Boris B
Boris B

Oeroeboeroe de demagoog.

21 dag geleden
dutch mate Stylianidis
dutch mate Stylianidis

waarom zegt hij nou dat universiteiten de samenleving ondermijnen? graag verklaring!

21 dag geleden
Anneke Rotterdam
Anneke Rotterdam

+Krijn Visee , zie: CIP.nl/65181-zeg-niet-te -snel-wie-zonder-zonde-is (etc)

19 dagen geleden
Anneke Rotterdam
Anneke Rotterdam

@Visee, Als de vos de passie preekt, boer pas op je ganzen!

19 dagen geleden
Krijn Visee
Krijn Visee

@Anneke Wie de schoen past.....

20 dagen geleden
Anneke Rotterdam
Anneke Rotterdam

Krijn, met je reactie (veroordelen/eerste steen) doelde je daarmee in eerste instantie op mij?

20 dagen geleden
Krijn Visee
Krijn Visee

@ Anneke Rotterdam Kijk mijn reactie hierboven geld voor IEDEREEN. Daarnaast is het natuurlijk wel zo. Kijk naar de berichtgeving afgelopen week. Assistent docent Utrecht vraagt zich waar Volkert is en gek Studentje uit Nijmegen zoekt iemand die gaat schieten. Mijn zoons zitten op een middelbare school in het midden van het Land en die klagen ook over het "Klimaat" in de klas. Docenten die openlijk "rechtse" partijen afkraken, Les modules die gemaakt lijken door Groen Links en vervelende meisjes die iedere afwijkende mening doodslaan met moreel verheven gezwets. Het is soms net een Kerk zeggen ze.

21 dag geleden
Hans G
Hans G

Bedankt Thierry Baudet om een antwoord te bieden op de waanzin in de politiek vandaag de dag!

22 dagen geleden
Botjo Botjo
Botjo Botjo

Wat gaat hij veranderen dan snap heel die shit niet

22 dagen geleden
Ron Dale
Ron Dale

Grenzen dicht

20 dagen geleden
MARCION PHILOLOGOS
MARCION PHILOLOGOS

Als het mensen goed gaat dan worden ze conservatief en gaan ze illusies vormen over het verleden. Rond 1900 was het geïndustrialiseerde Duitsland machtig geworden en ontstond de trots op de Duitse cultuur. Het feit dat Duitsland altijd een cultureel achtergebleven land van brute boeren was, werd verdrongen. Hetzelfde geldt nu voor NL: Baudet wil de NL cultuur beschermen tegen het linkse en globale krachten, maar vergeet dat NL in de 19de eeuw tot midden 20ste eeuw altijd armoedig was, gevuld met politieke en filosofische meelopers. NL is rijk geworden door ondernemen en kapitalistisch denken en niet door de burgerlijke stamppot-cultuur of Calvinisme.

22 dagen geleden
Marnix Maximus
Marnix Maximus

In alle eerlijkheid staat de gouden eeuw wel in schil contrast met Nederland in de 19de eeuw. Daarbij wel, dat alhoewel weinig industrie de levens en voedingsstandaard behoorlijk hoog was voor Nederland.

20 dagen geleden
MARCION PHILOLOGOS
MARCION PHILOLOGOS

Het is logisch dat als de nuchtere Hollanders bezocht worden door de Groene Gekte, in reactie hierop rechtse partijen opkomen, die neofascistische opvattingen claimen.

22 dagen geleden
Blue Lillies
Blue Lillies

Verdomd zij links.....respect Thierry.. Rutte,Klaver,Jetten,seegers,Raay,Buma,...jullie Klootzakken,jullie tijd is voorbij.stem PVV/Fvd in Europa in Mei,zie onze ww uitkering wordt verkocht aan de oostblok,slelletje rovers en fraudeurs,UIT DE EU,WEG VAN DIT MONSTER,AANGEVOERD DOOR HET DRANK ORGEL VAN JUNCKER....

22 dagen geleden
Majesteit Tijn
Majesteit Tijn

Dit is toch Prachtig! Wat een wonderbaarlijk mooie woorden

22 dagen geleden
Acer Acer
Acer Acer

heel erg eng ventje.

22 dagen geleden
Acer Acer
Acer Acer

+Seyaru beste Seyaru, Al het gegeven dat u hem meneer noemt is voor mij genoeg. Slaap zacht.

18 dagen geleden
Seyaru
Seyaru

ik zou als ik jou was maar eens wat meer onderzoek gaan doen naar de echte europese elite, kom dan nog maar eens terug om vast te stellen of meneer Baudet dan zo eng nog is

19 dagen geleden
bluewaffle 45
bluewaffle 45

Eerst negeren je Dan lachen ze je uit Dan vecht je tegen ze Dan win je

22 dagen geleden
Diederik Mallien
Diederik Mallien

Jeetje wat een woorden. Wat probeert die arme jongen? Het is wel echt sneu.

22 dagen geleden
MarkFark
MarkFark

proberen? ik geloof dat dit de grootste winnaar van de provinciale statenverkiezingen is.

20 dagen geleden
Peter W
Peter W

beter kunnen is uploaden.

22 dagen geleden
Florida Man
Florida Man

2:40 book good, phone bad, man sad

22 dagen geleden
M J Grasscutter
M J Grasscutter

Je bewijst nu letterlijk wat Baudet zegt. De ondergang van de Nederlandse taal. Hoop dat je mijn punt snapt.

22 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Nigel Farage Yesterday evening/Gisteravond.Shame on you Europe !.https://www.youtube.com/watch?v=L5w6mwKzuJE

22 dagen geleden
Chris Clemens
Chris Clemens

Ik heb ook een hekel aan oude zure haat Calvinisten en vrouwenhaters https://www.youtube.com/watch?v=lhgWLoCxjsw  CDA, Christen Unie en SGP door de plee er mee.

22 dagen geleden
GlovesAndSteeringwheel
GlovesAndSteeringwheel

Wat?

22 dagen geleden
Angela
Angela

Het verbaast mij dat hij dit niet vertelt in zijn blote kont! 😹

22 dagen geleden
Bob Van Boekel
Bob Van Boekel

Angela hoe weet je dat?

21 dag geleden
Davey von Vleitter
Davey von Vleitter

#NEXIT

22 dagen geleden

Volgende

De Belastingdienst - Zondag met Lubach (S06)

13:05

De Belastingdienst - Zondag met Lubach (S06)

vpro zondag met lubach

Weergaven 743 000

Solving The IMPOSSIBLE PACHINKO Puzzle!! Level 10

24:55

DON'T KNOCK TWICE (2016) Ending Explained

19:25

Baudet in verhit debat met Rutte over immigratie

20:26

Baudet in verhit debat met Rutte over immigratie

Forum Democratie

Weergaven 233 000

Theo Hiddema veegt de vloer aan met Halsema

05:27

Theo Hiddema veegt de vloer aan met Halsema

LISSAUER.com

Weergaven 346 000

THE FIRST Galaxy Fold

7:04

THE FIRST Galaxy Fold

CaseyNeistat

Weergaven 3 519 440

Mortal Kombat 11 - Official Launch Trailer

1:50

Mortal Kombat 11 - Official Launch Trailer

GameSpot Trailers

Weergaven 1 348 543

The 2019 Cadillac CTS-V Is a Crazy Fast Luxury Sedan

21:34

Rebuilding A Wrecked Lamborghini Huracan Part 12

21:18

The Broken Galaxy Folds: Explained!

9:49

The Broken Galaxy Folds: Explained!

Marques Brownlee

Weergaven 2 377 207

what coachella really does to u

10:44

what coachella really does to u

LaurDIY

Weergaven 705 389