APK-gesjoemel vastgelegd met verborgen camera (Consumentenbond)

 • Gepubliceerd op 10 dagen geleden

  Consumentenbond VideoConsumentenbond Video

  Looptijd: 7:11

  Diverse garages gebruiken trucs om de rekening van een APK keuring kunstmatig te verhogen. Reparaties van kleine ‘plotselinge’ mankementen zijn duur en soms zeggen APK-garages mankementen te hebben gevonden die er niet zijn. We deden een steekproef.
  Bekijk het gratis artikel met meer tips en informatie uit onze Geldgids via: download.consumentenbond.nl/gids/gg201904p14-mysteryshoppen-apk-p.pdf
  Abonneer je op ons NLfilmkanaal en blijf op de hoogte van de laatste video's: nlfilm.net/us/consumentenbond
  Bezoek ook ons NLfilmkanaal: nlfilm.net/us/consumentenbond
  - Like ons op Facebook: facebook.com/consumentenbond
  - Volg ons op Twitter: twitter.com/consumentenbond
  - Praat mee op onze Community: www.consumentenbond.nl/community

Mr. Smith079
Mr. Smith079

Dus...eerst je auto laten keuren bij een keuringsstation zonder garage. Die mensen hebben geen reden om je te naaien. Daarna laat je de afkeurpunten repareren en herkeuren. Klaar.

3 uur geleden
FullFledged2010
FullFledged2010

Gelukkig heb ik nog net genoeg verstand van autos dat ik onderhand wel weet wanneer ze me oplichten. Af en toe hoop ik zelfs dat ze het proberen en dan dat gezicht van ze als ze weten dat ik ze door heb. Priceless 😅

4 uur geleden
Elder_God
Elder_God

Walgelijke mensen dit, ik spuug op hun graf😡🖕🏼

5 uur geleden
Lunarvrr
Lunarvrr

Daaag consumentenbond. Dat jullie hier onderzoek naar doen, top, want het gebeurd ook. Maar om nou zo'n typische hollandse miepert te zijn om een lampje en daar je gelijk uit proberen te halen, dan ben je echt dom bezig. Lees overige reacties voor uitleg lol

5 uur geleden
D Tešić
D Tešić

Alsof hij het uit zijn eigen zak moet betalen.Ik begrijp niet wat mensen beweegt om zo met klanten om te gaan terwijl men voor een werkgever bezig is.?!? Je krijgt echt geen bonus door dat je mensen veel meer laat betalen dan nodig..

6 uur geleden
spruce1000
spruce1000

Die lekke remcilinders is een bekende oplichtings truc van Kwikfit. Bij mij liet hij bruine olie op de brug zien terwijl remvloeistof transparant is. Ik ging er heen voor wielen balanceren maar was 460 euro lichter. Never nooit niet naar de Kwikfit! Later sprak ik op het autoweek forum oud medewerkers van Kwikfit dat ze hier zelfs training in kregen!! Ongelooflijk dat zo'n bedrijf gewoon jaren later nogsteeds dezelfde praktijken toepast

7 uur geleden
mister paultje
mister paultje

Dat iemand zich hier nog over verbaast, persoonlijk ga ik al jaren niet meer naar "garages" die er belang bij hebben om je voertuig af te keuren. APKOKE is zo'n station die alleen keuringen doet en geen reparaties, je betaald dan 4 tientjes en je kan binnen een week terug komen voor gratis herkeuring, daarna weer een volledige keuring. Oh en je krijgt een echt rdw keuringsrapport bij afkeuring, geen kladje of zoiets dergelijksBlijft op zich raar dat de overheid de verantwoordelijkheid van apk bij belanghebbende bedrijven onderbrengt of die de mogelijkheid geeft.Als een partij je auto keurt voor 20 euro weet je zelf ook wel dat het niet rendabel is voor hun en ze dan op een andere wijze dat wel rendabel zullen maken.

8 uur geleden
Suriprofz
Suriprofz

Kwikfit staat er om bekend...

8 uur geleden
hetspook666
hetspook666

Voor mij nooit meer kwikfit middelburg wat een boeven.

8 uur geleden
Aswin sa
Aswin sa

Het is nooit in me opgekomen om bij kwik fit te laten keuren

8 uur geleden
Senokone
Senokone

Ga er gewoon altijd vanuit dat ze je proberen te naaien. Heeft mij al veel geld bespaard.

9 uur geleden
Richard Kuil
Richard Kuil

Als je vraagtekens hebt of het niet eens bent met de bevindingen van een apk keurmeester kan en mag je altijd in beroep gaan, laat hem afmelden en ga dan in beroep... dan komt er altijd een steekproef op de auto zowel bij goed- als afkeur.

9 uur geleden
JaJa8118
JaJa8118

Kwik it, al jaren lang oplichters. Gewoon NOOIT naar toe gaan.

9 uur geleden
Silverstone Serenity
Silverstone Serenity

Kwikfit grote oplichters daar. NIET GAAN

10 uur geleden
Paganizernl
Paganizernl

Kwikfit.. Die hebben ook ooit bij mij geprobeerd allemaal dingen af te keuren die goed waren, punten die niet eens gekeurd horen te worden bij een APK ... Helaas voor hun heb ik zelf een opleiding gedaan in de autobranch dus de apk kosten betaald en ergens anders laten keuren. Bij deze kwikfit kom ik ook nooit meer. Oplichters! Beste naar een APK keurings station gaan die zelf GEEN reparaties doen. ( natuurlijk na de keuring bij een ander wel terug gegaan naar kwikfit om ze ermee te confronteren, ze hadden er geen echte reactie op en hadden liever dat ik gewoon vertrok )

10 uur geleden
willem soeren
willem soeren

beter nog naar een autodemontage dan naar kwikshit. gelukkig kan ik alles zelf.

12 uur geleden
Qwert Wert
Qwert Wert

Altijd Probleem Keuring

15 uur geleden
motornade
motornade

kwikfit zijn niet alleen oplichters maar ook geen automonteurs.

16 uur geleden
aiM Khalifa
aiM Khalifa

Ga nooit kwik fit. De plaatselijke turk is vele malen goedkoper en betrouwbaarder!

16 uur geleden
Matthias Struyf
Matthias Struyf

Schokkend

18 uur geleden
Stefanovic
Stefanovic

Ik snap dit niet? Gewoon beetje zelf kijken wat er mankeert aan je auto voordat je hem laat keuren maar sowieso NAAST de auto en keurmeester blijven staan tijdens de keuring. Heb nooit anders gedaan. Als die een minpunt opschrijft gelijk checken of dat klopt terwijl die nog op de brug is.

22 uur geleden
Lynn -
Lynn -

Als je je dealer/garage niet vertrouwd gewoon naar een onafhankelijke APK garage gaan. Daar zit vaak een gratis herkeuring bij en ze hebben er niks aan om je op te lichten

Dag geleden
sonixthatsme
sonixthatsme

Gelukkig doen de meeste bedrijven het wel gewoon goed. Maar je krijgt wat je betaalt.

Dag geleden
MrTruth111
MrTruth111

Kwikfit hahaha, jonge jonge weet nog een mooi verhaal van die oplichters. Een collega ging is naar de Kwikfit en zijn auto moest meteen nieuwe schokbrekers, omdat doorrijden ermee gevaarlijk was. Hij was toen beetje naief en zei, ja doe maar. katjing, kassa.. Een half jaar later ging hij weer naar de Kwikfit voor een apk. Toen een bizar toeval, de apk keur'meester' zei dat hij dringend nieuwe schokbrekers moest. Toen ging hem een lampje branden en wist meteen dat hij opgelicht werd. Maar hij zei, oh vervangt u ze dan maar die schokbrekers en ging koffie drinken. Toen later was de reparatie uitgevoerd en ging afrekenen. Toen de chef het bedrag noemde, liet hij de bon zien van de schokbrekers van een half jaar geleden, met daarop vermeldt dat er een jaar garantie op zat.:) Dus nooit meer heen geweest.

Dag geleden
MrTruth111
MrTruth111

Sjonge ga is naar een normale garage, en niet naar de Kwikfit...

Dag geleden
Pim Dungen
Pim Dungen

Apk is Apk . Geld kost het toch wel. bij de een kost de keuring meer . bij de anders is deze gratis, Echter is het wel zo dat als de keuring gratis is dat zij natuurlijk de verdienste terug halen in reparaties dus kost dit als nog even veel.

Dag geleden
Gappie Al Kebabi
Gappie Al Kebabi

meneer meneer uw autootje wilt grote beurt heeft mij verteld echt waar dus even 500 euro aftikken alstoebieft

Dag geleden
maurice
maurice

Haha die lui voelde zich aangevallen terwijl hun de gene zijn die aan het scammen zijn wat een randebielen lel en zo niet gaan ze je bedreigen en manipuleren triest dit

Dag geleden
Gijs Ruijgrok
Gijs Ruijgrok

Wat een onzin, mensen zien vaak niet in wat een werk er in die kleine dingen kan zitten. En waarom zou je een lekke remcilinder niet willen laten vervangen?

Dag geleden
annie pette
annie pette

Kwikfit oplichters: gaatje in uitlaat. Bij kwikfit = nieuwe uitlaat Bij mijn garage= gaatje dicht gelast

Dag geleden
Lion
Lion

Veel garages zijn oplichters maar niet allemaal ! Rdw aub doe er wat aan !!!

Dag geleden
dslanparty
dslanparty

kwikfit bij ons in de buurt vroeg 80 euro om een kentekenplaat vast te schroeven, andere garage deed het gratis hahaha wat een sukkels

Dag geleden
Devin Haisma
Devin Haisma

Gewoon ballen hebben en er tegenin gaan

Dag geleden
j blah
j blah

Allemaal harde werkers maar een dief heeft meer integriteit. Stelletje ballenwassers lmao

Dag geleden
Fluzzer
Fluzzer

Altijd je auto naar een onafhankelijke keuringsstation brengen. Die verdienen niets aan reparaties aan je auto. Nooit naar een garage gaan want dat is vragen om bestolen te worden.

Dag geleden
Fluzzer
Fluzzer

Garages lichten je overal mee op. Vraag eens bij een dure reparatie of je het productnummer mag van het te vervangen onderdeel. Zoek dat onderdeel op internet en je vindt het (nieuw) voor 1/3e of 1/4e van de prijs. Arbeid komt er nog bovenop. Uiteraard werken de meeste garages niet met “eigen” onderdelen. Ze verdienen hun geld gewoon door oplichting en pure diefstal. Zo’n beetje allemaal.

Dag geleden
jelly72
jelly72

Ik liet onlangs mijn banden vervangen. Komt die baliemedewerker me vertellen dat mijn remblokken vooraan versleten zijn. "180euro meneer, het is goedkoper want de wielen zijn er toch al af." Ja denk je dat echt? Voor 180euro doe ik de remmen rondom en ververs ik alle voeistoffen... +10.000km later waren die remblokken echt versleten. Oplichters zijn het.

Dag geleden
Pats nickles
Pats nickles

en paar honderd duizend steekproeven lijk me niet kloppen

Dag geleden
HetShotNet
HetShotNet

alleen de overheid mogen consumenten oplichten

2 dagen geleden
sord267
sord267

een ding raad ik iedereen aan , blijf er gewoon bij als ze onderhoud/ controles doen en reparaties indien nodig

2 dagen geleden
Gido Pranger
Gido Pranger

Apk-keuring man man man

2 dagen geleden
Unbeastable
Unbeastable

Turkse en marokkaanse garages zijnveel erger dan de nederlandse garages

2 dagen geleden
wiro oudejans
wiro oudejans

Heb ik ook gehad bij kwikfit. Zou een lekkage zijn in de einddemper. Was gewoon niet waar bleek uit de steekproef

2 dagen geleden
Gino
Gino

Kwikfit zijn de grootste oplichters.

2 dagen geleden
Arne Maeschaelck
Arne Maeschaelck

Ook in België zijn de meeste keuringen niet altijd even correct, maar ik denk dat het groter probleem is dat in NL een APK-keuring vaak gekoppeld is aan een garage met werkplaats. Tuurlijk spreken die voor hun eigen winkel. Als je auto in België wordt afgekeurd, moet je gewoon zelf een garage opzoeken die het maakt, daar heeft het keurstation geen voordeel aan, dus.

2 dagen geleden
ratmrat
ratmrat

heel die auto wereld zit vol oplichters!

2 dagen geleden
what ever
what ever

Ze moeten eens bij euromaster gaan kijken van 650 euro bij euromaster?? Naar een 160 euro bij een andere garage is wel een groot verschil...... Vreemd he?

2 dagen geleden
Frank Wessels
Frank Wessels

Algemene periodieke keuring keuring?

2 dagen geleden
Dali El Salvador
Dali El Salvador

Laat je auto keuren bij een onafhankelijk apk station die zelf geen reparaties uitvoeren!

2 dagen geleden
Isho GT
Isho GT

Je zegt wel dat je een lampje kan kopen voor 1 euro, maar dan mag je het zelf ook gaan vervangen. Natuurlijk is dat in het algemeen niet moeilijk, maar daar hangen natuurlijk ook arbeidskosten aan... Aparte vergelijking.

2 dagen geleden
Doubledeepfried
Doubledeepfried

KwikFit is niet altijd even slecht trouwens..

2 dagen geleden
chi6075
chi6075

Bij kwikfit deden we dat altijd makkelijk, van de baas moesten we inschatten of iemand kennis heeft over auto’s middels een praatje. Geen kennis > minimaal 100€ aan repairs Wel kennis > gewoon volgens de regels

2 dagen geleden
IsDitGerben
IsDitGerben

00:11 Algemene Periodieke Keuring-keuring?

2 dagen geleden
lau10333
lau10333

Wat een zeikers zeg, consumentenbond het grootste orgasme voor het omroep MAX volk.

2 dagen geleden
Vas Yan
Vas Yan

Lol komen ze nu pas achter? Wist dit al 10 jaar terug xD

2 dagen geleden
Sven Kuperus
Sven Kuperus

beter 11 euro voor een lampje dan 95 euro voor een apk keuring zonder onderdelen en reparatie.

2 dagen geleden
Wim Noë
Wim Noë

Mensen, Bedankt voor jullie comments over Kwikfit. Ik had altijd gedacht, dat Kwikfit een goedkoop en betrouwbaar garage is. Nu weet ik uit jullie comments, dat het een illusie. Net als vele garages zijn zij voor mij "duimpje omlaag".

2 dagen geleden
Red Lotus
Red Lotus

Goed bezig consumentenbond, garages zijn oplichters.

2 dagen geleden
Gerben Wijnja
Gerben Wijnja

1:07 "De overheid doet jaarlijks een paar honderdduizend steekproeven" ... Hoeveel? Dit kan niet kloppen toch? Dat zouden 500 tot 1000 steekproeven per werkdag zijn. En die gast die uit zijn slof schiet tegen de klant werkt daar niet meer toch?

2 dagen geleden
Master Algenis
Master Algenis

Ik snap serieus niet waarom autogarages zo vreselijk oplichterig kunnen zijn😡😡

2 dagen geleden
jij boehoe ik haha
jij boehoe ik haha

Komt door links zeker weer 😂

2 dagen geleden
Pepe
Pepe

Het zou beter zijn als monteurs in dienst voor de overheid APK check uitvoeren en geen monteurs van een op winst gericht bedrijf.

2 dagen geleden
Kubi
Kubi

Je kan wel steekproeven houden, maar die keuringsstations zijn ook niet dom. Die keuren de eerste keer (een nieuwe klant) wel eerlijk en vervolgens na je eerste ‘eerlijke en goede’ keuring begint de ellende. Een steekproef zou een aantal jaar achterelkaar moeten gebeuren.

2 dagen geleden
Michiel Noback
Michiel Noback

Laat 10 monteurs een auto keuren en je hebt 5 verschillende rapporten.

2 dagen geleden
Aminam
Aminam

Lekker mensen globaliseren en de indruk geven dat alles om geld draait, ik werk al 3 jaar in de garage en ik heb nog nooit ''gesjoemeld''

2 dagen geleden
Dennis
Dennis

Je rijdt bij kwiktfit binnen voor nieuwe remblokjes en je komt eruit met nieuwe remschijven, remblokjes, banden, ruitenwissers etc

2 dagen geleden
Mr. Dekkers
Mr. Dekkers

Een garage heeft redelijk wat overhead kosten. Dus ik vind het niet meer dan normaal dat ze 11,- euro rekenen voor het vervangen van een lampje van een euro. eigenlijk nog best voordelig! De ene keurmeester is strenger dan de ander, maar met goed verstand kom je een eind. Als er te weinig remvloeistof in het reservoir zit zou ik persoonlijk ook ff gaan kijken waar het gebleven is... Koppeling lek? remmen versleten etc... voor een leek klinkt het als bijvullen en klaar. maar ze zouden best gelijk kunnen hebben met hun oordeel... te weinig remvloeistof stond ook op het steekproef rapport toch? de camera ploeg had in moeten gaan op het voorste om samen onder de auto te gaan kijken. Het telefoontje over zelf het lampje verwisselen slaat natuurlijk ook nergens op... Een garage moet zelf de auto afgemeld hebben om 5 uur.. en die willen dan afsluiten en naar huis zodat de monteurs ook gewoon om 6 uur met vrouw en kinderen aan de eet tafel kunnen zitten... ze zitten echt niet te wachten op een kniert die om 5 voor 5 zelf een lampje er in komt draaien om 10 euro uit te sparen en de hele werkploeg chagrijnig thuis te krijgen... als je het echt wilt, kom je maar flink op tijd. groot gelijk! Ik werk zelf niet in een garage maar ik geef de monteurs gelijk! Totaal niet objectief weergegeven deze "reportage" Stemmingmakerij...

2 dagen geleden
S Moreno
S Moreno

Zoals een automonteur ooit tegen mij zei: alle automonteurs zijn oplichters, behalve hij zelf.

2 dagen geleden
Fantasy
Fantasy

zelf ook meegemaakt, 2 weken voor de APK alle lampen aan de voorkant vervangen, kom bij de APK gaan ze 1 koplamp vervangen á 17 euro, dus ik vroeg ernaar en dan zeggen ze dat het lampje dat erin zat niet goed was. stel oplichters voor een paar tientjes, wat een zielepieten.

2 dagen geleden
SkipperFPS
SkipperFPS

Je laat jezelf zo kennen als je zo reageerd

2 dagen geleden
Wilesco 53
Wilesco 53

Ze presteren het zelfs om banden in de verkeerde rijrichting te monteren. En Arjan van der Meer......die klantenservice laten we het daar maar niet over hebben. Ik weet niet wat voor functie dat zenuwachtige onzekere mannetje heeft binnen het bedrijf maar mij zien ze daar NOOIT meer terug.

2 dagen geleden
jacob tool
jacob tool

kwitfit, never nooit meer! 2x meegemaakt.

2 dagen geleden
G kamer
G kamer

Beste is naar een apk keuring station te gaan die enkel alleen keuren en niet repareren dan weet je zeker dat je niet wordt belazert

2 dagen geleden
Max Verschuren
Max Verschuren

Gewoon sowieso NOOIT naar Kwik Shit gaan. Belazeren al tientallen jaren mensen waar ze bij staan.. ik had nieuwe schokbrekers nodig. Die er nog geen maand geleden nieuw onder gezet waren. Echt schandalig. Alleen heen gaan als je zelf verstand hebt van auto's en weet wat er vervangen moet worden en wat niet.

3 dagen geleden
MaTraHDFILM
MaTraHDFILM

Dit is echt geen nieuws. Kritisch blijven tegenover (onwetende) garagisten die de rekening opdrijven.

3 dagen geleden
Asssie's gaming
Asssie's gaming

Die van mij was voor 19 euro gekeurd, zonder problemen en mocht meekijken 👌

3 dagen geleden
MrLeovdmeer
MrLeovdmeer

Kwikfit. Daar ga je toch niet heen.

3 dagen geleden
C B
C B

Start YouTube koop onderdelen en doe het zelf schild je 70% kosten

3 dagen geleden
Coach 007
Coach 007

Kwikfit, oplichters!

3 dagen geleden
Danny Bruynesteyn
Danny Bruynesteyn

Bij ons in de buurt zit aan apk station die al jaren alles goed keurt ,. Autos staan 4 minuten op de brug en klaar .. autos die nergens anders gekeurd zouden worden ,, geen probleem!! Ik heb gezien dat dr rdw daar rond liep en nog vloog alles de door,. Alle handelaren bij ons in dr regio die een slechte auto heeft gaat daar na toe,. Dagelijks staan er rijen voor de deur . Dat apk is dus niet altijd even betrouwbaar

3 dagen geleden
Danny Bruynesteyn
Danny Bruynesteyn

Herkeuring is bij de meeste garages binnen 7 dagen gratis

3 dagen geleden
RivDav Gaming
RivDav Gaming

Kwikfit staat er bekend om

3 dagen geleden
AI VD Gevolgd
AI VD Gevolgd

Ze vragen dus meer dan een uurloon voor max 20 min werk! Voor het vervangen van een lampje! Dat is gewoon diefstal!

3 dagen geleden
Fragffs
Fragffs

Kom op consumentenbond, Algemene periodieke keuring keuring, dat is net zoiets als een sportieve Sport Utility Vehicle.

3 dagen geleden
Leila Constantino
Leila Constantino

fuck kwikfit!

3 dagen geleden
Leila Constantino
Leila Constantino

kwikfit zijn varkens

3 dagen geleden
Leila Constantino
Leila Constantino

bij kwikfit wordt je bijna altijd getild. ze werken met bonussen. niet heengaan. als ik naar kwikfit ging altijd rekeningen van 500+ euro. sluiten die tent want ze doen al jaren dit soort praktijken...grote boeven zijn t

3 dagen geleden
Miguel Defares
Miguel Defares

Weer een voorbeeld hoe idioot de overheid is dat bedrijven die auto's repareren ze ook mogen keuren. De APK keuring zou door een onafhankelijke instantie uitgevoerd moeten worden zoals door de RDW bijvoorbeeld.

3 dagen geleden
Bas Rave
Bas Rave

Nog een truc is wachten tot sluitingstijd,, als je dan vraagt laat maar zien! Hebben ze geen tijd meer en raken ze geiiriteerd. !!! PS Ga nooit naar de kwikfit !!!

3 dagen geleden
robu09
robu09

wij hebben hetzelfde mee gemaakt bij kwikfit. de auto was net een paar dagen over zijn apk datum, wij waren daar zelf iets te laat mee. daarop kregen wij een telefoontje dat de einddemper (uitlaat) zou lekken en dit een afkeurpunt is. zo een einddemper heb ik in het verleden zelf al eens vervangen bij een andere auto en ik was ervan overtuigt dat het bij deze auto allemaal in orde was. volgens de garage niet dus... ik wilde deze reparatie graag zelf uitvoeren omdat een nieuwe einddemper maar 35 euro kosten en ik dit al eens gedaan had maar op het moment dat ik dat zij aan de telefoon veranderde de toon van kwikfit aan de telefoon. er werd gedreigd dat ik een boete zou krijgen omdat de auto al over zijn apk datum was en dat dit zo snel mogelijk gemaakt moest worden. omdat ik zelf erg druk zat en geen boete wilde riskeren het toch maar laten uitvoeren bij kwikfit voor 175 euro!! zelfs met herkeuren was ik goedkoper uit geweest als ik het zelf had gedaan. Het jaar erop weer zo dom geweest om naar kwikfit te gaan, toen was het opeens het remlampje wat kapot was en de ruitenwissers die vervangen moesten worden. deze daar weer door hun laten vervangen en daarvoor een rekening gekregen waarvan ik wel 10 lampjes en 4 ruitenwissers had kunnen kopen.... NOOIT meer naar kwikfit dus...

3 dagen geleden
PuN1sH3R- NL
PuN1sH3R- NL

Kwikfit grootste oplichterij. Joden.

3 dagen geleden
wowfreaker
wowfreaker

Gewoon een Volkswagen Altijd dealer onderhouden, altijd gratis apk, goedkope beurten on ze proberen je niet op ge lichten met onzin. Ook gratis pechhulp. En zeker niet duurder dan je standaard sjonnie op de hoek

3 dagen geleden
Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Dit lijkt me niet echt een objectieve test. Volgens mij is het vrij gebruikelijk om een auto niet Af te melden als deze niet goedgekeurd is. Ik repareer altijd zelf de afkeuringen en mag dan binnen 2 weken gewoon terug komen voor een herkeuring. Ik heb het idee dat de verslaggever niet veel snapt van het onderwerp en gewoon graag loopt te zeuren!

3 dagen geleden
GuidoK
GuidoK

Ik kan maar 1 tip geven; ga naar een onafhankelijk keurstation die geen reparaties uitvoert. Die zijn qua keuring welliswaar duurder (bijv 60 euro voor een benzine apk), maar het scheelt je zoveel gezeur.

3 dagen geleden
Soufian020 Soufian020
Soufian020 Soufian020

APK BADHOEVEDORP!! Van Gent straat. Beste garage voor je apk ik ben altijd snel en vriendelijk geholpen! Denkt met je mee en kost maar 25€!!!!!!!

3 dagen geleden
K.I.P. TV
K.I.P. TV

hahaha garages. wil je geld kwijt, ga vooral naar een garage.

3 dagen geleden
Krystian v
Krystian v

Goh komen ze nu pas mee

3 dagen geleden
Deadblow
Deadblow

Als je er een beetje sukkelig uitziet gaan die garages er vanzelf vanuit dat je niks van auto's weet en gaan ze je proberen op te lichten. Eigenlijk zou iedere auto-eigenaar zich moeten verdiepen in hoe een auto werkt, anders lichten ze je op waar je bij staat.

3 dagen geleden
KevindN95
KevindN95

Dus als je twijfelt moet je je auto niet laten repareren en vragen om een rapport en naar een andere garage gaan. Maar op dat moment is jouw auto toch al afgekeurd en mag je dus alleen nog maar naar huis rijden? Dat wordt dan knap lastig. Overigens vind ik op internet dat dan de oude vervaldatum geldig blijft, dus nogal een kromme video dit.

3 dagen geleden
Brucie Kibbutz
Brucie Kibbutz

Raak bevriend met iemand die verstand heeft van auto’s, laat hem als beunhaas je problemen oplossen voor 20% van de prijs. Heb je een te dikke bak voor een beunhaas? Laat diezelfde vriend je auto naar de garage rijden die hun dan precies uitlegt wat er mis mee is, een monteur zal niet snel fucken met iemand als die weet dat iemand er verstand van heeft. Doe dit al jaren zo.

3 dagen geleden

Volgende

Inside The Tanks: The Tiger I part I - World of Tanks

05:30

Mortal Kombat 11 - Official Launch Trailer

1:50

Mortal Kombat 11 - Official Launch Trailer

GameSpot Trailers

Weergaven 2 232 679

Leven in een camper 661, Twee maal afgekeurd voor de APK

08:29

Do Performance Fuels Make A Difference? - Fifth Gear

06:54

Wat kost All you can eat | DE REKENKAMER

04:13

Mercedes-driftkop door het lint

02:33

Mercedes-driftkop door het lint

De Telegraaf

Weergaven 296 000

Horsepower vs Torque - A Simple Explanation

07:24

Horsepower vs Torque - A Simple Explanation

Engineering Explained

Weergaven 3 900 000

Shoarma maken. Het recept van Meneer Nieges

10:40

A Day In The Life of FaZe Booce!

6:06

A Day In The Life of FaZe Booce!

M3RKMUS1C

Weergaven 244 465

DIY Galaxy Fold

15:45

DIY Galaxy Fold

The King of Random

Weergaven 1 270 768

Inside the All Digital Xbox One

7:35

Inside the All Digital Xbox One

Austin Evans

Weergaven 650 198

Unbox Therapy and the Galaxy Fold Problem

21:24

Unbox Therapy and the Galaxy Fold Problem

Jon Rettinger

Weergaven 373 504

Why Power Adapters Are So HUGE

6:12

Why Power Adapters Are So HUGE

Techquickie

Weergaven 424 946

Beginning of the End | LIFE AFTER QUINCE Season 5 EP6

11:58

Annoying My Girlfriend While She Does Her Makeup!

12:44

Annoying My Girlfriend While She Does Her Makeup!

Hey Jehiely & Alex!

Weergaven 45 358